Ne onoreaza sa ne acordati evenimentul cel mai special din viata dvs. (nunta, botez, cununie, onomastica, masa festiva) si in acelasi timp ne obliga, ca periodic sa venim cu noutati.
Cu o experienta de 23 de ani de activitate neintrerupta, venim in intampinarea tuturor cu solutii adaptate la nevoile fiecaruia atat ca pret cat si ca varianta de lucru, de aceea propunem atat meniuri simple cu 2 sau 3 feluri de mancare cat si variantele ultra all.
De exemplu, in Romania meniul de nunta are 4 feluri de mancare, desert, fructe, patiseria, sampania, cafeaua, bauturile alcoolice, vinul alb/rosu, apa minerala si plata, bauturi racoritoare. La botez se aleg 3 feluri de mancare...in rest lucrurile raman la fel.
Durata unei nunti ar putea fi intre 8 si 10 ore, a botezurilor intre 6-8 ore iar a altor mese festive in functie de nevoile fiecaruia.

Atunci cand din considerente economice, de conjunctura sau din dorinta…..., nunta se face odata cu botezul, propunem o varianta care sa nu stirbeasca din frumusete si din importanta botezului cat si a nuntii. Se propune a se comanda torturi separate atat pentru “bebe” cat si pentru miri, bebele fiind si el prezent in restaurant pana la primul fel de mancare, urmand sa intre tortul lui, astfel facandu-se departajarea intre cele 2 evenimente. Este o idee...pe care o puteti accepta, sau o puteti dezvolta, in functie de nevoi.

Capacitatea saloanelor:


Saloanele pot fi adaptate la capacitatile de mai sus si pot fi aranjate fie de decoratorii profesionisti ai restaurantului fie de decoratorii alesi de dvs. Pentru orice varianta de meniu aleasa, fie cea simpla, fie varianta ultra all, aranjamentul saloanelor va este oferit gratuit (cu exceptia aranjamentelor florale - valabile pentru meniurile ultra all in functie de capacitate) in urmatoarele variante: auriu / argintiu / bordo cu alb / bordo cu ivoar / negru / vernil fistic / verde / orange / roz / lila sidef / lila voal / bleu / rosu cu alb / rosu / albastru electric / orange cu vernil / albastru electric cu bleu / rosu cu bleu sau mixturile dorite.

Dar nimic nu este standardizat, toate sunt doar propuneri, imaginatia proprie va personalizeaza evenimentul!

Putem sa va oferim prin colaborare cu diverse firme specializate, programe muzicale, artistice sau mini-spectacole (deschideri de dans cu dansatori profesionisti, DJ profesionisti, servicii de foto-video, prelucrari diverse tip videoclip)


Pretul meniurilor de botez sau de nunta este intre 33 Euro si 65 Euro in functie de sezon/extrasezon si in functie de sambata/duminica.
Mesele festive tip onomastica, bufet, majorat etc, sunt de la 10 Euro/persoana sau conform meniului a la carte al restaurantului.